Vi söker Gävles mest noggranna rostskyddsmålare/lackerare

Mitt i Deje har det pampiga kraftverket Dejefors kontrollerat Klarälvens vattenflöde i över hundra år. När utskovsluckor och spelhus skulle målas om gick uppdraget till oss, helt enkelt för att det var ett utmanande uppdrag. Det är sådana jobb vi vill ha, och för att det ska fungera behöver vi utöka vår styrka av skickliga medarbetare som är grymma på yt- och rostskydd. Din bas kommer vara på stationen i Gävle.

Vem vi tror att du är

Att vara rostskyddsmålare hos oss är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete som ger dig möjligheter att utvecklas både som person och professionellt. Eftersom vi tar oss an de svåraste uppdragen är vi beroende av riktigt vassa rostskyddsmålare, antingen är du redan en eller så blir du det hos oss. Vi utbildar oss löpande, både genom att lära av varandra och i externa utbildningar. Vi tror att du är en skicklig och nyfiken person som gillar att jobba tillsammans i team. Du tycker om fysiskt arbete och har inget emot lite skit under naglarna. För att passa hos oss behöver du också vara strukturerad och ordningsam. 

Utbildning och erfarenhet

Vi är ute efter rätt kollega, inte en specifik examen, men vi tänker att du är en noggrann person som har lätt att lära. Om vi får gissa har du troligen jobbat med ytskydd och rostskydd tidigare, eller kanske lackering? Det kan också vara så att du är en nyfiken person som lär dig hos oss på plats. I stora drag är det här vad som skulle stå i din befattningsbeskrivning:

  • Genomföra uppdrag på station med starkt kvalitetsfokus
  • Underhåll av utrustning och arbetsytor för att garantera ordning och reda
  • Vara en del i att ständigt utveckla vårt arbetssätt

Tjänsten är en fast heltidstjänst, med arbetstid mån-fre dagtid (7-16). Övertid förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Lite mer om oss

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom teknisk ytbehandling för metall och betong. Våra kunder finns bland annat inom stål-, pappers, gruv- och kemikalieindustrin, men också inom vatten och avfall och mycket mer. Målet med alla våra uppdrag är att kunden både ska spara pengar, material och energi. Vi gillar när det är komplext och där vi kan bidra till att maskiner, utrustning och infrastruktur håller längre. Vårt huvudkontor ligger i Iggesund i vackra Hälsingland, men vi har verksamhet i hela Sverige, från Vuollerim i norr till Trelleborg i söder. 

Är du den vi söker?

Låter det intressant? Skicka genast in din ansökan till gavle@ipmnorden.com. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar?

Ring: Per Börjesson, stationschef Gävle 070-667 57 91