VI SÖKER MASKINFÖRARE FÖR HJULLASTARE/SIDLASTARE TILL IGGESUNDS STATION

När vi är inne i en starkt expanderande fas på vår anläggning och målningsstation i Iggesund och vår trotjänare Jonny går in i en välförtjänt lång ledighet i statens regi.

Söker vi en hjullastarförare som även kan hantera sidlastare, som är noggrann och har ordning och reda på det hen håller på med. Du kommer ha ett nära samarbete med vår stationsansvarige Lars Weston där ni hjälps åt med planering av produktionsgods samt inkommande och utgående godsleveranser. Mesta godset som hanteras är balk, rör, maskindetaljer mm.

Industri Plast & Målningsteknik Norden AB är ett auktoriserat ytbehandlingsföretag med 60 års erfarenhet inom branschen. Detta gör oss till ett av Sveriges äldsta rostskyddsföretag med samma ägarbild.

Vi finns idag representerade från Trelleborg i söder till Vuollerim i norr med fasta målningsstationer i Vallentuna, Gävle, Iggesund samt Piteå där konventionell blästring och målning utförs.

Huvudkontoret är beläget i Iggesund, övriga orter Trelleborg, Halmstad, Kvänum, Falun och Piteå samt Vuollerim är blandat servicedepåer samt försäljningskontor. Entreprenad med fältarbeten utgår från dessa orter.

Vårt huvudsakliga arbetsområde är ytskydd inom metall och betong där vi erbjuder helhetslösningar med att renovera, uppgradera, skydda samt förebygga skador på utrustningar, fastigheter och konstruktioner.

Vi ligger i framkant med de senaste teknologierna när det gäller materialval. Miljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi är fyra viktiga ledord för oss när det gäller att ta fram lösningar till kunder.

Vårt huvudsakliga kundsegment är inom infrastruktur, energi, basindustrier såsom pappers och massaindustri, gruvnäring, stålindustri och petroleum. Vi utför även arbeten inom fastighet, p-däck, invallningar, tak mm.

Vi söker:

Till vår avdelning i Iggesund söker vi maskinförare med erfarenhet av hjullastare/sidlastare, huvuduppgift blir att serva målningsstationen med inkommande och utgående gods. Godset är av varierande art, från stålbalk till rör, maskindetaljer mm. Godset är för det mesta i någon form av metall.

Tjänsten innebär även andra arbetsuppgifter som härleder till stationsarbete. Vilket kan innebära logistikplanering, vara behjälplig i enklare uppdrag inne på station med förberedande arbeten som upplägg av gods, maskeringsarbeten mm inför blästring/målning.

Vi erbjuder:

– Roligt men ansvarsfullt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

– Du får möjlighet att utvecklas både som person och i ditt yrke.

Kompletterande utbildning inom arbetsområdena sker fortlöpande både internt och externt

– Ett härligt team med hög kunskapsnivå och högt i tak där vi hjälper varandra att utvecklas.

Din profil:

Erfarenhet av hjullastare och sidlastare.

Delaktig i produktion och problemlösare

Kommunikativ och social ihop med team och kunder.

Positiv person som ser möjligheter och som bidrar till ett gott samarbetsklimat inom teamet och företaget.

Strukturerad och tycker om ordning och reda.

Person med intresse för utveckling samt optimering av verksamheten, körkort (B).

Språk: svenska i tal och skrift

Meriterande (ej krav): Svetskunskaper

Kontaktpersoner företaget:

Greger Sohlman telefon: +4670 305 65 50 Mail: greger.sohlman@ipmnorden.com

Lars Weston telefon: +4670 537 46 76 Mail: iggesund@ipmnorden.com

Eller maila till: jobbansokan@ipmnorden.com

Lön enligt överenskommelse

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.