Vi söker norra Sveriges mest strukturerade betongtekniker

För att slippa produktionsstopp ville det stora pappers- och massabolaget renovera en viktig betongledning under drift. Det var en utmaning som gick till IPM, helt enkelt för att det var svårt. Vi löste det på fyra timmar med en speciell högprestandabetong där vi har spetskompetens, vilket besparade kunden både tid och pengar. Det är sådana jobb vi vill ha, och för att det ska fungera behöver vi utöka vår styrka i Piteå. Just nu söker vi därför dig som är grym på reparation och underhåll av betong, tegel och andra byggkonstruktioner.

Vem tror vi att du är

Att vara betongtekniker hos oss är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete som ger dig möjligheter att utvecklas både som person och professionellt. Eftersom vi tar oss an de svåraste uppdragen behöver vi alltid ligga i framkant när det gäller teknik och kompetens. Det gör att vi utbildar oss löpande, både genom att lära av varandra och i externa utbildningar. Vi tror att du är en skicklig och nyfiken person som gillar att jobba tillsammans i team. För att trivas behöver du därför vara social och förtroendeingivande, eftersom du även kommer att ha en hel del kundkontakt. Du behöver också vara strukturerad och ordningsam. Våra uppdrag sker oftast ute i fält, så du kommer att köra en del bil.

I stora drag är det här vad som skulle stå i din befattningsbeskrivning:

  • Planera projekt i samråd med kunden och din arbetledare
  • Genomföra uppdrag ute i fält med starkt kvalitetsfokus
  • Uppföljning med kund efter utfört arbete
  • Vara en del i att ständigt utveckla vårt arbetssätt

Utbildning och erfarenhet

Vi är ute efter rätt person, inte en specifik examen, men om vi får gissa så har du utbildning och erfarenhet av arbete med armering, gjutning och ytskydd.

Lite mer om oss

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom teknisk ytbehandling för metall och betong. Våra kunder finns bland annat inom stål-, pappers, gruv- och kemikalieindustrin, men också inom vatten och avfall och mycket mer. Målet med alla våra uppdrag är att kunden både ska spara pengar, material och energi. Vi gillar när det är komplext och där vi kan bidra till att maskiner, utrustning och infrastruktur håller längre. Vårt huvudkontor ligger i Iggesund i vackra Hälsingland, men vi har verksamhet i hela Sverige, från Vuollerim i norr till Trelleborg i söder.

Är du den vi söker?

Låter det intressant? Skicka genast in din ansökan till jobbansokan@ipmnorden.com.

Har du frågor eller funderingar? Ring eller mejla:

Greger Sohlman, vd              greger.sohlman@ipmnorden.com 070-305 65 50

Fredric Eklund, regionchef          fredric.eklund@ipmnorden.com 070-889 02 33