jobba hos oss

Nedan hittar du alla våra lediga jobb just nu. Om du hittar något som passar dig, skicka in en ansökan redan idag.

Är du intresserad att jobba på ett expansivt företag? Vi är ett familjeföretag med huvudkontor i Iggesund och målningsanläggningar i Iggesund, Gävle och Vallentuna. Vi har verkat i branschen i över 60 år och är idag ca 60-70 medarbetare. Vi letar ständigt efter personer med kunskap, engagemang och drivkraft, oavsett om den kommer från en formell utbildning, erfarenhet eller nyfikenhet.

Till säljare av annonserings- och rekryteringtjänst  Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för pågående rekryteringar och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Låter det intressant? Skicka genast in din ansökan till jobbansokan@ipmnorden.com

lediga tjänster

Se vilka lediga tjänster som finns hos oss just nu.

Vi söker Gävles mest noggranna rostskyddsmålare/lackerare

Mitt i Deje har det pampiga kraftverket Dejefors kontrollerat Klarälvens vattenflöde i över hundra år. När utskovsluckor och spelhus skulle målas om gick uppdraget till oss, helt enkelt för att det var ett utmanande uppdrag. Det är sådana jobb vi vill ha, och för att det ska fungera behöver vi utöka vår styrka av skickliga medarbetare som är grymma på yt- och rostskydd. Din bas kommer vara på stationen i Gävle.

Vi söker norra Sveriges mest strukturerade betongtekniker

För att slippa produktionsstopp ville det stora pappers- och massabolaget renovera en viktig betongledning under drift. Det var en utmaning som gick till IPM, helt enkelt för att det var svårt. Vi löste det på fyra timmar med en speciell högprestandabetong där vi har spetskompetens, vilket besparade kunden både tid och pengar. Det är sådana jobb vi vill ha, och för att det ska fungera behöver vi utöka vår styrka i Piteå. Just nu söker vi därför dig som är grym på reparation och underhåll av betong, tegel och andra byggkonstruktioner.

Vi söker norra Sveriges vassaste rostskyddsbehandlare

Mitt i Deje har det pampiga kraftverket Dejefors kontrollerat Klarälvens vattenflöde i över hundra år. När utskovsluckor och spelhus skulle målas om gick uppdraget till oss, helt enkelt för att det var ett utmanande uppdrag. Det är sådana jobb vi vill ha, och för att det ska fungera behöver vi utöka vår styrka av skickliga medarbetare som är grymma på yt- och rostskydd på metall, betong och andra material. Norra Sverige är ditt huvudsakliga arbetsområde och kommer att resa en del. Du får själv välja om din bas ska vara i Gävle, Piteå eller Vuollerim.