Vi söker norra Sveriges vassaste rostskyddsbehandlare

Mitt i Deje har det pampiga kraftverket Dejefors kontrollerat Klarälvens vattenflöde i över hundra år. När utskovsluckor och spelhus skulle målas om gick uppdraget till oss, helt enkelt för att det var ett utmanande uppdrag. Det är sådana jobb vi vill ha, och för att det ska fungera behöver vi utöka vår styrka av skickliga medarbetare som är grymma på yt- och rostskydd på metall, betong och andra material. Norra Sverige är ditt huvudsakliga arbetsområde och kommer att resa en del. Du får själv välja om din bas ska vara i Gävle, Piteå eller Vuollerim.

Vem vi tror att du är

Att vara rostskyddsbehandlare hos oss är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete som ger dig möjligheter att utvecklas både som person och professionellt. Eftersom vi tar oss an de svåraste uppdragen är vi beroende av riktigt vassa rostskyddsbehandlare. Det gör att vi utbildar oss löpande, både genom att lära av varandra och i externa utbildningar. Vi tror att du är en skicklig och nyfiken person som gillar att jobba tillsammans i team. För att trivas behöver du därför vara social och förtroendeingivande, eftersom du även kommer att ha en hel del kundkontakt. Du behöver också vara strukturerad och ordningsam. 

I stora drag är det här vad som skulle stå i din befattningsbeskrivning:

  • Planera yt- och rostskyddsbehandlingsprojekt i samråd med kunden och din arbetsledare
  • Genomföra uppdrag ute i fält med starkt kvalitetsfokus
  • Uppföljning med kund efter utfört arbete
  • Vara en del i att ständigt utveckla vårt arbetssätt

Utbildning och erfarenhet

Vi är ute efter rätt person, inte en specifik examen, men om vi får gissa så är du certifierad yt- och rostskyddsmålare. Du har troligen också jobbat med ytskydd, betong, kompositer och rostskydd i fält tidigare. 

Lite mer om oss

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom teknisk ytbehandling för metall och betong. Våra kunder finns bland annat inom stål-, pappers, gruv- och kemikalieindustrin, men också inom vatten och avfall och mycket mer. Målet med alla våra uppdrag är att kunden både ska spara pengar, material och energi. Vi gillar när det är komplext och där vi kan bidra till att maskiner, utrustning och infrastruktur håller längre. Vårt huvudkontor ligger i Iggesund i vackra Hälsingland, men vi har verksamhet i hela Sverige, från Vuollerim i norr till Trelleborg i söder. 

Är du den vi söker?

Låter det intressant? Skicka genast in din ansökan till jobbansokan@ipmnorden.com. Har du frågor eller funderingar? Ring eller mejla:

Greger Sohlman, vd       greger.sohlman@ipmnorden.com 070-305 65 50

Fredric Eklund, regionchef  fredric.eklund@ipmnorden.com 070-889 02 33